Kun oli vielä lämmintä mökillä ja sauna olikin sitten erikoisen kuuma ja vasta oli vieläkin himskatin pehmeä..

Mikäs siinä on roiskutellessa ja ihteesä kurittaissa, tätä mualiman huonointa lihaläjää kun läiskii oikein olan takkoo, jotta ihan nivusissa tuntuu palaneen käry..Kuistilla sitten kuivatellessa auringon vielä rillatessa ihoa ja veden loiskeen säveleitä kuunnellessa, AAAHHH!!..etpäs ollut siellä...

Ja peälle kun kielelle kiepaottaa grillattua makkaran kyrsää, josta rasva tirisöö pitkin leuan kärkeä, josta nuolaista lutkauttaa ihran suuhunsa.

Ja voi niitä rappeita räeskäleitä joita olin vähän ennen paistanna, oikein voessa niitä pannulla paistanna puolin ja toisin, siinäpäs ne pöyvällä pikalautasella oottivat hillohuntua mutkaansa, josta aloin ahmia mitään ajattelematta ja sivulle vilkuilematta, suu ammollaan aina uutta plättyä rööriin kieli pitkällä vetäsemässä kituksiin tuon herkullisen kuuman pitsireunan, vatsa pullollaan huusi vain lisää.

Mutta pitihän juodakkin jotain, 'ohoh', luulit että lipitin kaljaa 'ehei' ei sinnepäinkään, vaan oikein kylymää vattumehhuo, jolla huuhtelin suuni, kieleni ja kurkkuni raikkaan vadelmaiseksi..

Nyt istuin sitten tuulen liehytellessä ikkuna verhoja avonaisen ikkunan raossa, joille tuulikello soitteli tahtia nurkkapielessä..

SIINÄPÄS OLI KOKO KESÄN IHANUUS LUONNON  KANSISSA..

Tämä voipi toistua, mutta mitään siihen ei voi enää lisätä....