2 isoa kaalta

1 kg sikanautajauhelihaa

2 pussia sipulikeitto ainesta,

sipulia pienenä pilkottuna,

3 dl vettä

1 dl kermaa 

4 rkl korppujauhoja

2 munaa

4 d keitettyä riisiä

*****

irroittelin kaalet kannasta ja laitoin kokonaan kiehumaan suolaveteen.

kun kaalet alkoivat pehmetä irroitin varovasti jokaisen kaalenlehden pöydälle, jossa ohensin paksumpaa kaalen ruotoa.

kaikki aineet sekaisin ja kaalen lehdelle 2-3 rlk täytettä, käärin rullalle ja pistin pellille riviin, 

jokaisen rullan päälle nokare voita ja siirappia valuttelin myös ja pistin 250 asteiseen uuniin, 

kun kaalet alkoivat ruskistua, kääntelin puolelta toiselle,

 kaalikääryleiden täytyy olla uunissa niin kauan että kaalet ovat kypsiä..

valelin välillä pohjalla olevalla liemellä.