Tänäkin aamuna aurinko pilkoittaa metsän reunan takaa ja pakasta on - 30 astetta, aika tuhti ilma, ei voi edes aatella uloslähtöä.

Pinskuakin piti houkutella takapihalle tarpeilleen, käväisi  pika-- pikaa ja linkkasi äkkiä takasin, kun pieniä varpaita  palelsi niin kovasti.

Oli vähän hullu yö,    kun illalla otin allergia tapletin, nukun kuin tukki, mutta kun yritin nousta ihan huippasi päästä ja suuta kuivasi,---

.---lisäksi näin unta,  kun jatkosarjojen immeisiä oli meillä pirtti täynnä, ja siinä oli muutakin hullua, kuin unessa yleensäkin.

****

- En voi vielä panna käytäntöön uuden vuoden päätöstäni, ensin pitää syödä joulun jämät pois kaikki tyynni,  koska hyvää ruokaa ei voi laittaa hukkaan,..

---Huomenna on taas arki ja maanantai,

---Pitäisköhän mennä taas lekurille, taitaapa uusia tämä poskiontelotulehdus,  nekku on jotenkin niin kuiva ja hyrsteinen ja tukkoinen, sekä päätäni särkee.

Olen sitä mieltä, että jos olisi lekuri antanut ennen  joulua toisen antibiootti kuurin, niin olis parantunut kunnolla tämä  poskiontelo  vaivani.

Mut kun ei antanut, niin tässä sitä nyt ollaan.    ....Uusii taas..

Jospa tän talven jälkeen koittaa hyvä   kevät ja kaunis kesä.

-tuhkimo-